<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=4180161595355428&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Kaukolämpö -helppoa ja hauskaa vai hiilenmustaa? (podcast)

"Jos sitä menee tuolla Turun torilla kysymään ihmisiltä et mitäs toi kaukolämpö on, niin sanotaan että se on hiilenmustaa ja kallista. Ja tänä päivänä Turun alueella tää ei pidä kyllä paikkansa enää."
-Jari Kuivanen

Äly tuli taloon -podcastin kymmenennessä jaksossa keskustellaan kaukolämmöstä eli miten se on aikanaan kehittynyt ja kuinka se on saanut suomalaisissa taloyhtiöissä niin valtavan suuren suosion. Voiko kaukolämmöstä sanoa, että se on "helppoa, hauskaa ja toimitusvarmaa"? Podcastissa puhutaan myös kaukolämmön tuotannosta ja sen ilmastopäästöistä. Onko kaukolämpö Turun torilla kysyttäessä jatkossa enää "hiilenmustaa ja kallista"?

Aiheesta on keskustelemassa Turku Energian lämpöyksikön johtaja Jari Kuivanen.

Kuuntele podcast

Äly tuli taloon -podcast on digitaalinen kuunnelmasarja, jota voi kuunnella Spotifyssa, iPhonen podcast-sovelluksessa ja Acastissa. Podcast-jakson voi myös ladata omalle laitteelle (älypuhelin tai tietokone) myöhempää kuuntelua varten. Podcastia voit kuunnella juuri silloin kun se sinulle parhaiten sopii. Voit myös tilata tämän podcastin, jolloin saat tiedon, kun uusi jakso ilmestyy. 

podcast_cover02c

 

Pidä itsesi ajan tasalla

Lue Seuraavaksi

7 / 6 / 2021

Kaukolämmön tulevaisuus ja kulutusjouston rooli (podcast)

Lue artikkeli
3 / 8 / 2020

Asumisen ilmastovaikutukset (podcast)

Lue artikkeli
2 / 6 / 2020

Miten taloyhtiöt tulevaisuudessa jakavat kuluja osakkaille? (podcast)

Lue artikkeli