<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=4180161595355428&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Asumisen ilmastovaikutukset (podcast)

" Suomessa ennustetaan, että tuulisuus ja sateisuus tulevat lisääntymään, ja tällanen viistosuunnasta tuleva sade tulee ainakin rasittamaan meidän rakennuksia ihan uudella tavalla nin, että uudenlaisia rasituksia tulee sinne ulkovaipalle."
-Paula Sankelo

Äly tuli taloon-podcastin yhdeksännessä jaksossa on aiheena asumisen ilmastovaikutukset. Mitä rasitusta ilmastonmuutoksesta syntyy suomalaisille kiinteistöille, mitä keinoja on asumisen ilmastopäästöjen vähentämiseen ja mikä on isännöitsijöiden rooli taloyhtiöiden energiatehokkuuden parantamisessa? Haastateltavana on Suomen Ympäristökeskuksen tutkija Paula Sankelo.

Kuuntele podcast

Äly tuli taloon -podcast on digitaalinen kuunnelmasarja, jota voi kuunnella Spotifyssa, iPhonen podcast-sovelluksessa ja Acastissa. Podcast-jakson voi myös ladata omalle laitteelle (älypuhelin tai tietokone) myöhempää kuuntelua varten. Podcastia voit kuunnella juuri silloin kun se sinulle parhaiten sopii. Voit myös tilata tämän podcastin, jolloin saat tiedon, kun uusi jakso ilmestyy. 

podcast_cover02c

 

Kaikki ajankohtaiset

Lue Seuraavaksi

Kaukolämmön tulevaisuus ja kulutusjouston rooli (podcast)

Lue artikkeli

Kaukolämpö -helppoa ja hauskaa vai hiilenmustaa? (podcast)

Lue artikkeli

Miten taloyhtiöt tulevaisuudessa jakavat kuluja osakkaille? (podcast)

Lue artikkeli