<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=4180161595355428&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Kaukolämmön tulevaisuus ja kulutusjouston rooli (podcast)

"Kulutusjoustossa on ihan potentiaalia, mutta kyllä mä sanon, että se teknisesti on kyllä hyvin haastavaa."
-Jari Kuivanen

Äly tuli taloon -podcastin jaksossa 11 keskustellaan kaukolämmön tulevaisuudesta. Voisiko kulutusjoustoa hyödyntää kaukolämmön kulutuspiikkien tasaamiseksi ja ilmastopäästöjen leikkaamiseksi? Mitä on kaksisuuntainen kaukolämpö ja mitkä ovat sen haasteet? Jaksossa pohditaan myös sitä, kuinka kaukolämmön paikallinen jakelu rajoittaa joustovaihtoehtoja esimerkiksi verrattuna sähkölämmitykseen. 

Aiheesta on keskustelemassa Turku Energian lämpöyksikön johtaja Jari Kuivanen. Tämä jakso on toinen osa Jari Kuivasen kanssa käydystä keskustelusta, joka alkoi Äly tuli taloon-podcastin edellisessä jaksossa.

Kuuntele podcast

Äly tuli taloon -podcast on digitaalinen kuunnelmasarja, jota voi kuunnella Spotifyssa, iPhonen podcast-sovelluksessa ja Acastissa. Podcast-jakson voi myös ladata omalle laitteelle (älypuhelin tai tietokone) myöhempää kuuntelua varten. Podcastia voit kuunnella juuri silloin kun se sinulle parhaiten sopii. Voit myös tilata tämän podcastin, jolloin saat tiedon, kun uusi jakso ilmestyy. 

podcast_cover02c

 

Kaikki ajankohtaiset

Lue Seuraavaksi

Kaukolämpö -helppoa ja hauskaa vai hiilenmustaa? (podcast)

Lue artikkeli

Asumisen ilmastovaikutukset (podcast)

Lue artikkeli

Miten taloyhtiöt tulevaisuudessa jakavat kuluja osakkaille? (podcast)

Lue artikkeli