<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=4180161595355428&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Lämmitysverkoston epätasapaino (podcast)

Silloin jos yksi huoneisto kertoo että minulla on kylmä, niin ei tarvitse vääntää sieltä keskusyksiköstä kaikille lisää, vaan lähdetään hakemaan se vika sieltä yhdestä patterista tai yhdestä huoneistosta.
-Mauri Niemelä

Äly tuli taloon -podcastin ensimmäisessä jaksossa kuulet miten lämmitysjärjestelmän tasapainon ongelmat näkyvät, mistä voi epäillä epätasapainoa, miten ongelmia on vuosien saatossa pyritty korjaamaan ja annetaan monia ratkaisuvinkkejä. Haastateltavana on OIT Isännöinnin toimitusjohtaja Mauri Niemelä.

Kuuntele podcast

Äly tuli taloon -podcast on digitaalinen kuunnelmasarja, jota voi kuunnella Spotifyssa, iPhonen podcast-sovelluksessa ja Acastissa. Podcast-jakson voi myös ladata omalle laitteelle (älypuhelin tai tietokone) myöhempää kuuntelua varten. Podcastia voit kuunnella juuri silloin kun se sinulle parhaiten sopii. Voit myös tilata tämän podcastin, jolloin saat tiedon, kun uusi jakso ilmestyy. 

Äly tuli taloon -podcatissä puhutaan lämmitysjärjestelmän epätasapainosta.

 

Pidä itsesi ajan tasalla

Lue Seuraavaksi

7 / 6 / 2021

Kaukolämmön tulevaisuus ja kulutusjouston rooli (podcast)

Lue artikkeli
1 / 6 / 2021

Kaukolämpö -helppoa ja hauskaa vai hiilenmustaa? (podcast)

Lue artikkeli
3 / 8 / 2020

Asumisen ilmastovaikutukset (podcast)

Lue artikkeli