<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=4180161595355428&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Arjen ilmastoteot asumisessa (podcast)

"Omassa taloyhtiössä vaikuttaminen on sit semmonen toinen tapa mikä ei sit ehkä välttämättä vaadi niitä omia kulutustottumusten muutoksia - siinä mielessä ehkä helpompi - mut se tietysti vaatii semmosta aktiivisuutta, mikä voi olla jollekin haasteellista mutta kannatettavaa.
-Rinna Saramäki

Äly tuli taloon -podcastin viidennessä jaksossa aiheena ovat ilmastoteot, joista keskustellaan tietokirjailija Rinna Saramäen kanssa. Hän on kirjoittanut aiheesta kirjan "250 ilmastotekoa, joilla pelastat maailman". Tämän kuunneltuasi tiedät, mitä kaikkea tavalliset suomalaiset voivat tehdä ilmastopäästöjen vähentämiseks erityisesti taloyhtiöissä ja mitä voi ottaa esiin esimerkiksi taloyhtiön yhtiökokouksessa.

Kuuntele podcast

Äly tuli taloon -podcast on digitaalinen kuunnelmasarja, jota voi kuunnella Spotifyssa, iPhonen podcast-sovelluksessa ja Acastissa. Podcast-jakson voi myös ladata omalle laitteelle (älypuhelin tai tietokone) myöhempää kuuntelua varten. Podcastia voit kuunnella juuri silloin kun se sinulle parhaiten sopii. Voit myös tilata tämän podcastin, jolloin saat tiedon, kun uusi jakso ilmestyy. 

podcast_cover02c

 

Pidä itsesi ajan tasalla

Lue Seuraavaksi

7 / 6 / 2021

Kaukolämmön tulevaisuus ja kulutusjouston rooli (podcast)

Lue artikkeli
1 / 6 / 2021

Kaukolämpö -helppoa ja hauskaa vai hiilenmustaa? (podcast)

Lue artikkeli
3 / 8 / 2020

Asumisen ilmastovaikutukset (podcast)

Lue artikkeli