Aina sopivan lämmin koti.

Wattinen säätää kerrostalokotisi lämpötilan aina elämääsi sopivaksi. Se mittaa huoneiden lämpötiloja herkeämättä ja säätää automaattisesti pattereiden älytermostaatteja, jolloin kodin lämpö pysyy mukavan tasaisena koko syksyn, talven ja kevään.

Wattisen edut asukkaille

Wattinen tuo asumismukavuutta ja tasaisen lämmön. Lämmitystä säädetään selkeästi Celsius-asteilla joko suoraan termostaatista  tai älypuhelinsovelluksella. 


 

kuvitus_riippukeinu

 

Wattinen lämmittää kotia päivärytmisi mukaan.

Kerro Wattiselle, milloin nukut tai olet poissa kotoa. Wattinen oppii hetkessä, millaisesta lämpötilasta pidät ja säätää kodin aina mukavan sopivaksi.

Kun olet poissa kotoa, Wattinen säästää laskemalla lämpötilaa.

Huonelämmön laskeminen kahdella asteella säästää energian kulutuksessa 10 %. Ajasta poissaolot etukäteen tai kerro niistä Wattiselle yhdellä napin painalluksella.

kuvitus_tyhjä-huone

 

kuvitus_pariskunta-nukkuu

 

Yöksi Wattinen laskee lämpötilaa, jotta nukut hyvin.

Wattinen pitää mielellään lämpötilan öisin 18 asteessa, koska se on tutkitusti paras lämpötila unen ja terveyden kannalta. Jos kuitenkin haluat yöksi eri lämpötilan, Wattinen tottelee parilla napin painalluksella.

Wattinen lopettaa lämpöjojoilun.

Lämpötilan säätäminen käsin ja aistinvaraisesti on melkoista arvailua. Wattinen huolehtii, että kodissa ei enää koskaan ole liian kuuma tai liian kylmä vaan aina sopivan lämmin. Se pitää lämpötilan tarkasti tasaisena, koti-iltoina vaikkapa 21 asteessa.

Wattinen seuraa sääennusteita.

Ulkolämpötila vaikuttaa myös sisälämpötilaan. Wattinen tietää tämän ja ennakoi pakkaspiikit ja lämpötilan muutokset.

 
Pakkasilla patteria ei ole tarvinnut jatkuvasti säätää, kuten aiemmin
- Asukas, Helsinki

kuvitus_koira

 

kuvitus_saaste

 

Wattinen väistelee saastuttavaa lisäenergiaa.

Wattinen pyrkii kaikin tavoin ennakoimaan kotien lämmitystä ja energiankysyntää. Sen tavoite on välttää lämmityksen kysyntäpiikit kokonaan, jolloin energiayhtiöiden ei tarvitse käynnistää fossiilisilla polttoaineilla toimivia varavoimaloita.

Wattisella on Tietoturvamerkki

Liikenne- ja viestintävirasto Traficomin Tietoturvamerkki takaa kuluttajalle, että laitteen tietoturvan perusominaisuudest ovat kunnossa. Wattinen sai Tietoturvamerkin ensimmäisten joukossa. Lue lisää Blogista.

Tietoturvamerkki_twitter-1

Näin saat Wattisen kerrostaloosi

  1. Ole yhteydessä ja pyydä ilmainen esittely taloyhtiön hallitukselle ja isännöitsijälle. Voit myös tehdä asukas/osakasehdotuksen viereisellä lomakkeella, jolloin Wattinen ottaa suoraan yhteyttä isännöitsijäänne.
  2. Teemme tarjouksen taloyhtiön tietojen ja kiinteistön katselmoinnin perusteella.

  3. Taloyhtiön hallituksen päätös ja haluttaessa asukkaiden kuuleminen. Wattisen hankinta ei edellytä yhtiökokouksen päätöstä.

  4. Wattinen asentaa talosi nykyisten patteritermostaattien tilalle uudet älytermostaatit sekä lämmityksen ohjausjärjestelmän.

  5. Wattinen opastaa asukkaille ja taloyhtiön edustajille miten lämmitystä ajastetaan ja ohjataan fiksusti.