Asiakaspalvelu 

Onko taloyhtiöönne asennettu Wattinen? Asiakaspalvelumme vastaa Wattisen palveluun ja muihinkin lämmitykseen liittyviin kysymyksiin.

asiakaspalvelu@wattinen.fi
044 044 6065
Avoinna ma-pe klo 9:00-17:00

Asiakaspalvelun numeroon voit soittamisen sijaan lähettää myös teksiviestin tai ottaa yhteyttä WhattsAppillä. Viestin voit jättää myös palveluaikojen ulkopuolella, mutta siihen vastataan palveluaikojen puitteissa. 

Tekninen vikapäivystys palvelee puhelimitse myös muina aikoina.

Huom. Pikaoppaasta löydät uusimmat ohjeet Wattisen älypuhelinsovelluksen käyttöön sekä vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin. 


Lataa pikaopas (pdf) tästä

Download a quick guide (pdf) here

Ladda ner snabbguiden (pdf) här

Haluatko jättää viestin asiakaspalveluumme?

Kirjaa lomakkeelle yhteystietosi ja viestisi, niin me autamme!

Lataa Wattisen sovellus älypuhelimeesi

Wattisen Android- ja iOS -sovelluksella voit nähdä toteutuneet lämpötilat, säätää tavoitelämpötilaa huoneittain ja tehdä lämpötilan ajastuksia.

Voit ladata Wattinen-sovelluksen Applen AppStoresta tai Googlen PlayStoresta. Rekisteröidy sovelluksessa antamalla puhelinnumerosi ja kirjautumalla sisään tekstiviestillä saapuvalla kertakäyttösalasanalla.  Ensimmäisen kirjautumisen yhteydessä voit linkittää kotisi termostaatit sovelluksen kanssa. Ohessa video käyttöönotosta!

Lisätietoa sovelluksen ominaisuuksista ja käyttöohjeita löydät Wattisen pikaoppaasta.  

Lataa pikaopas (pdf) tästä

Wattisen esite

Wattisen esitteessä kuvataan palvelun  toimintaperiaate ja hyödyt eli energiansäästöt, asumismukavuus ja lämmityksen tasapainotuksen ylläpito.

Lataa tästä esite 

Wattisen_esite