<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=4180161595355428&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Asukkaiden osallistaminen ja energiansäästöt (podcast)

Aina pitää olla, niin tässä kuin monessa muussakin asiassa, edelläkävijöitä, jotka lähtevät innokkaasti viemään ja kokeilemaan ensimmäistä kertaa energiansäästövinkkejä. Pikkuhiljaa tulee se massa perässä, toivottavasti myös se, joka ei ole ollenkaan kiinnostunut. 
-Anne Murtomäki

Äly tuli taloon -podcastin neljännen jakson aiheena on asukkaiden osallistaminen energiansäästöihin. Jaksossa keskustellaan siitä, miten isännöitsijät tänä päivänä tiedottavat energiansäästöistä ja miten ja mitä he voisivat näistä aiheista tiedottaa. Saat myös käytännön vinkkejä siihen, miten asukkaat voivat säästää energiaa taloyhtiössä. Haastateltavana on Anne Murtomäki Isännöintiliitosta. 

Kuuntele podcast

Äly tuli taloon -podcast on digitaalinen kuunnelmasarja, jota voi kuunnella Spotifyssa, iPhonen podcast-sovelluksessa ja Acastissa. Podcast-jakson voi myös ladata omalle laitteelle (älypuhelin tai tietokone) myöhempää kuuntelua varten. Podcastia voit kuunnella juuri silloin kun se sinulle parhaiten sopii. Voit myös tilata tämän podcastin, jolloin saat tiedon, kun uusi jakso ilmestyy. 

podcast_cover02c

 

Pidä itsesi ajan tasalla

Lue Seuraavaksi

7 / 6 / 2021

Kaukolämmön tulevaisuus ja kulutusjouston rooli (podcast)

Lue artikkeli
1 / 6 / 2021

Kaukolämpö -helppoa ja hauskaa vai hiilenmustaa? (podcast)

Lue artikkeli
3 / 8 / 2020

Asumisen ilmastovaikutukset (podcast)

Lue artikkeli