<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=4180161595355428&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Kaukolämmön kysyntäpiikkien leikkaaminen (podcast)

Taloyhtiö pystyy hyötymään tästä sopimusmallista siten, että sen kannattaa miettiä eri keinoja, millä saadaan poistettua se huippukulutushetki ja tasoitettua kulutusta. Eli ei välttämättä tarvitse pienentää kokonaiskulutusta, mutta jos sen saa muutettua tasaisemmaksi, niin sopimusmalli tarjoaa käytännössä taloyhtiölle säästöjä.
-Kalle Grönqvist

Äly tuli taloon -podcastin kolmannessa jaksossa aiheena on kaukolämmön kysyntäpiikkien leikkaaminen. Jaksossa keskustellaan siitä, mitä kysyntäpiikkien leikkaaminen tarkoittaa, miten sitä tehdään, mitä hyötyä siitä on taloyhtiölle, energiayhtiölle ja isännöitsijälle ja mitä se mahdollistaa tulevaisuudessa. Lisäksi annetaan hyviä energiansäästövinkkejä. Haastateltavana on Fluxio Isännöinnin toimitusjohtaja Kalle Grönqvist.

Kuuntele podcast

Äly tuli taloon -podcast on digitaalinen kuunnelmasarja, jota voi kuunnella Spotifyssa, iPhonen podcast-sovelluksessa ja Acastissa. Podcast-jakson voi myös ladata omalle laitteelle (älypuhelin tai tietokone) myöhempää kuuntelua varten. Podcastia voit kuunnella juuri silloin kun se sinulle parhaiten sopii. Voit myös tilata tämän podcastin, jolloin saat tiedon, kun uusi jakso ilmestyy. 

podcast_cover02c

 

Pidä itsesi ajan tasalla

Lue Seuraavaksi

7 / 6 / 2021

Kaukolämmön tulevaisuus ja kulutusjouston rooli (podcast)

Lue artikkeli
1 / 6 / 2021

Kaukolämpö -helppoa ja hauskaa vai hiilenmustaa? (podcast)

Lue artikkeli
3 / 8 / 2020

Asumisen ilmastovaikutukset (podcast)

Lue artikkeli