ENERGIA-ANALYYSI

Tilaa analyysi kaukolämmön kulutuksesta ja selvitä säästöjen mahdollisuudet

Kerrostaloyhtiöt voivat tilata Wattiselta kaukolämmön kulutustietojen analyysin, jossa tiedot esitetään havainnollisina kuvina ja taulukoina. Analyysi sisältää myös tulosten läpikäynnin, jonka pohjalta hallituksessa on helppo keskustella taloyhtiön energiansäästötarpeista. Eniten hyötyä analyysistä on ollut 1900-luvun puolella valmistuneille taloille, joissa on painovoimainen ilmanvaihto. 

Analyysin tilaaminen ei sitouta mihinkään. Mikäli analyysin jälkeen taloyhtiössä avataan keskustelu lämmityksen energiansäästöistä kerromme mielellämme myös älylämmityspalvelu Wattisen soveltuvuudesta taloyhtiöönne. 

Analyysin hinta on 499€ (sis. ALV). 

Analyysiä varten tarvitsemme taloyhtiön luvan  kaukolämpöyhtiölle kulutustietojen saamiseksi. Voit sopia luvan toimituksesta ja analyysin tilauksesta helposti Wattisen tiimin kanssa puh. 044 044 8100 tai myynti@wattinen.fi 

”Taloyhtiön lupadokumentin tietoja käsitellään kaukolämpöyhtiöltä pyydettäviä tietoja, analyysin toteuttamista ja Wattinen palvelun myyntiä ja markkinointia varten. Kaukolämpöyhtiöltä saatuja tietoja käytetään taloyhtiölle toimitettavan kaukolämmön energiankulutuksen analyysin ja sen vertailudatan tekemistä varten sekä mahdollisessa Wattinen älylämmityspalvelun tarjoamisessa. Tietoja voidaan käyttää myös Wattinen palvelun kehittämistä varten. Henkilötietojen käsittely on kuvattu tarkemmin Wattinen -palvelun tietosuojaselosteessa.”