<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=4180161595355428&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
ENERGIA-ANALYYSI

Tilaa analyysi kaukolämmön kulutuksesta ja selvitä säästömahdollisuudet

Pääkaupunkiseudun ja Keski-Uusimaan sekä Turun ja Tampereen seudun kerrostaloyhtiöt voivat tilata Wattiselta kaukolämmön kulutustietojen analyysin, jossa tiedot esitetään havainnollisina kuvina ja taulukoina. Analyysi sisältää myös tulosten läpikäynnin, jonka pohjalta hallituksessa on helppo keskustella taloyhtiön energiansäästötarpeista. Eniten hyötyä analyysistä on ollut 1900-luvun puolella valmistuneille taloille, joissa on painovoimainen ilmanvaihto. 

Analyysin tilaaminen ei sitouta mihinkään. Mikäli analyysin jälkeen taloyhtiössä avataan keskustelu lämmityksen energiansäästöistä kerromme mielellämme myös älylämmityspalvelu Wattisen soveltuvuudesta taloyhtiöönne. 

Analyysin hinta on 499€ (sis. ALV). Huom. Analyysejä tehdään toistaiseksi vain pk-seudun ja Keski-Uusimaan sekä Turun ja Tampereen seudun kerrostaloyhtiöille.

Analyysiä varten tarvitsemme valtakirjan kaukolämpöyhtiölle oheisen valtakirjapohjan mukaisesti.

Lataa tästä valtakirja kaukolämpöyhtiölle

 

Lähetä täytetty ja allekirjoitettu valtakirja  sähköpostiosoitteeseen: myynti@wattinen.fi Valtakirjasta voi ottaa valokuvan tai sen voi skannata sähköpostin liitteeksi. Myös sähköinen allekirjoitus järjestyy helposti pyydettäessä. 

”Valtakirjan tietoja käsitellään kaukolämpöyhtiöltä pyydettäviä tietoja, analyysin toteuttamista ja Wattinen palvelun myyntiä ja markkinointia varten. Kaukolämpöyhtiöltä saatuja tietoja käytetään taloyhtiölle toimitettavan kaukolämmön energiankulutuksen analyysin ja sen vertailudatan tekemistä varten sekä mahdollisessa Wattinen älylämmityspalvelun tarjoamisessa. Tietoja voidaan käyttää myös Wattinen palvelun kehittämistä varten. Henkilötietojen käsittely on kuvattu tarkemmin Wattinen -palvelun tietosuojaselosteessa.”

taloyhtion_lammitysenergian_kulutusraportti_04b1

Avaa esimerkkianalyysi tästä

 

Kaukolämpökuluista saatavista tiedoista ja Wattisen analyysistä kerrottiin Kotitalo-lehden webinaarissa 26.8.2020. Webinaarin aiheena oli: Mihin kerrostalossa kuluu kaukolämpöä ja miten kuluissa voisi säästää?
Katso webinaarin hyödyllinen tietopaketti tallenteena!

_B2A8269_Original_1200x628

Katso webinaari