ENERGIA-ANALYYSI

Tilaa maksuton analyysi kaukolämmön kulutuksesta ja selvitä säästömahdollisuudet

Pääkaupunkiseudun, Turun ja Tampereen kerrostaloyhtiöt voivat tilata Wattiselta maksuttoman kaukolämmön kulutustietojen analyysin, jossa tiedot esitetään havainnollisina kuvina ja taulukoina. Analyysi sisältää myös tulosten läpikäynnin, jonka pohjalta hallituksessa on helppo keskustella taloyhtiön energiansäästötarpeista. Eniten hyötyä analyysistä on ollut 1900-luvun puolella valmistuneille taloille, joissa on painovoimainen ilmanvaihto. 

Analyysin tilaaminen on maksutonta, eikä sitouta mihinkään. Mikäli analyysin jälkeen taloyhtiössä avataan keskustelu lämmityksen energiansäästöistä tulemme mielellämme kertomaan myös älylämmityspalvelu Wattisen soveltuvuudesta taloyhtiöönne. 

Maksuton etu sisältäen analyysin läpikäynnin on voimassa vain 9.4.2020 mennessä tilattuihin analyyseihin! Huom. Analyysejä tehdään toistaiseksi vain pk-seudun, Turun ja Tampereen kerrostaloyhtiöille.

Analyysiä varten tarvitsemme valtakirjan kaukolämpöyhtiölle (tai Vantaan Energian viimeisimmän laskun) oheisen valtakirjapohjan mukaisesti.

Lataa tästä valtakirja kaukolämpöyhtiölle

Lähetä täytetty ja allekirjoitettu valtakirja (tai Vantaan Energian viimeisin kaukolämpölasku) sähköpostiosoitteeseen: myynti@wattinen.fi Valtakirjasta (tai laskusta) voi ottaa valokuvan tai sen voi skannata sähköpostin liitteeksi. 

taloyhtion_lammitysenergian_kulutusraportti_04b1

Avaa esimerkkianalyysi tästä

 

 

 

”Valtakirjan tietoja käsitellään kaukolämpöyhtiöltä pyydettäviä tietoja, analyysin toteuttamista ja Wattinen palvelun myyntiä ja markkinointia varten. Kaukolämpöyhtiöltä saatuja tietoja käytetään taloyhtiölle toimitettavan kaukolämmön energiankulutuksen analyysin ja sen vertailudatan tekemistä varten sekä mahdollisessa Wattinen älylämmityspalvelun tarjoamisessa. Tietoja voidaan käyttää myös Wattinen palvelun kehittämistä varten. Henkilötietojen käsittely on kuvattu tarkemmin Wattinen -palvelun tietosuojaselosteessa.”