Miten taloyhtiöt tulevaisuudessa jakavat kuluja osakkaille? (podcast)

"Ennen kaikkea irrottasin näitä hyödykkeitä sieltä hoitovastikkeesta pois, eli on se sitten laajakaistaa, vettä, lämpöä, sähköä... Varsinkin sellaset missä vielä sillä osakkaan tai asukkaan omalla käytöksellä ja omilla tarpeilla on vaikutusta, niin mitä enemmän me saadaan niitä pois sieltä yhteisestä hoitovastikkeesta, niin sen oikeudenmukasempi ja parempi tää taloyhtiömaailma olis."
-Kai Haarma

Äly tuli taloon-podcastin kahdeksannessa jaksossa on aiheena taloyhtiön kulujen jakaminen osakkaille ja mitä eri vaihtoehtoja siihen voisi tulevaisuudessa olla. Asunnot ovat erilaisia ja siksi kustannusten jaon vaihtoehtojen osalta pohditaan myös sitä, miten hyvin ne toteuttavat asukkaiden ja osakkaiden yhdenvertaista kohtelua.

Aiheesta on keskustelemassa taloyhtiöiden kanssa pitkään toiminut asianajaja Kai Haarma, Asianajotoimisto Kuhanen, Asikainen & Kanervan toimitusjohtaja. Tämä jakso on toinen osa Kai Haarman kanssa käydystä keskustelusta, joka alkoi Äly tuli taloon-podcastin edellisessä jaksossa.

Kuuntele podcast

Äly tuli taloon -podcast on digitaalinen kuunnelmasarja, jota voi kuunnella Spotifyssa, iPhonen podcast-sovelluksessa ja Acastissa. Podcast-jakson voi myös ladata omalle laitteelle (älypuhelin tai tietokone) myöhempää kuuntelua varten. Podcastia voit kuunnella juuri silloin kun se sinulle parhaiten sopii. Voit myös tilata tämän podcastin, jolloin saat tiedon, kun uusi jakso ilmestyy. 

podcast_cover02c

 

Kaikki ajankohtaiset

Lue Seuraavaksi

Kaukolämmön tulevaisuus ja kulutusjouston rooli (podcast)

Lue artikkeli

Kaukolämpö -helppoa ja hauskaa vai hiilenmustaa? (podcast)

Lue artikkeli

Asumisen ilmastovaikutukset (podcast)

Lue artikkeli