<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=4180161595355428&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Asuminen ja terveys (podcast)

"Varsinkin talvikautena, jolloin me lämmitetään asuntoja, niin minkälaista lämpötilaa pidetään ja minkälaista kuivaa ilmaa me hengitetään, niin absolut, sillä on myös merkitystä hyvinvointiin. Jos huonelämpötila on liian korkea, niin paitsi et se tuntuu vähän tämmöseltä tunkkaselta se lisää väsymystä." 
-Jarmo Karpakka 

Äly tuli taloon-podcastin kuudennessa jaksossa on aiheena asuminen ja terveys. Jakson kuultuasi tiedät, mitkä kodin asumisolosuhteista vaikuttavat terveyteen. Kuulet varsinkin siitä, miten lämpötila vaikuttaa uneen ja painonhallintaan ja mikä vaikutus niillä on kokonaisterveyteen. Haastateltavana on Mehiläisen Senior Medical Advisor Jarmo Karpakka, pitkän linjan terveydenhoitoalan ammattilainen.

Kuuntele podcast

Äly tuli taloon -podcast on digitaalinen kuunnelmasarja, jota voi kuunnella Spotifyssa, iPhonen podcast-sovelluksessa ja Acastissa. Podcast-jakson voi myös ladata omalle laitteelle (älypuhelin tai tietokone) myöhempää kuuntelua varten. Podcastia voit kuunnella juuri silloin kun se sinulle parhaiten sopii. Voit myös tilata tämän podcastin, jolloin saat tiedon, kun uusi jakso ilmestyy. 

podcast_cover02c

 

Kaikki ajankohtaiset

Lue Seuraavaksi

Kaukolämmön tulevaisuus ja kulutusjouston rooli (podcast)

Lue artikkeli

Kaukolämpö -helppoa ja hauskaa vai hiilenmustaa? (podcast)

Lue artikkeli

Asumisen ilmastovaikutukset (podcast)

Lue artikkeli